Не продавай свій голос! Акція чернівецьких студентів (відео)

Це відео зробила чернівецька молодь, яка занепокоєна масовими підкупами студетів напередодні виборів і виступає проти цього. На відео вони якраз стоять поруч із головними корпусами ЧНУ, КНТЕУ та БДМУ, студентам яких найбільше пропонували або наолегливо натякали «правильно» проголосувати.






6 коментарів

Роман Стадник
Насправді, продавши свій голос, вони не продають майбутнє своєї країни. Це майбутнє вже давно злили до них. Вони просто продають себе. Партії влади не потрібні їхні голоси, як такі, все можна зробити іншими методами. Ковтнувши цю приманку вони стають на слизький шлях жлобсько-грошових відносин. Перетворюються на знебарвлену орду. Немає значення що ти вкрав, сірники в магазині, чи цистерни з нафтою, ти все одно злодій. Немає значення, що ти продав, власний голос, чи власну дитину, чи власну душу, ти вже все одно моральний виродок. Саме такими виродками хоче бачити нас влада.
Олег Тудан
Воровство в магазинах, если они относятся к какой-либо сети, принадлежащей какому-нибудь неприлично богатому человеку, можно расценивать как бунт.

А еще можно переворачивать урны и рисовать на стенах запрещенные знаки(с).

Ужимки парня на видео и его плакат «Not for sale» мне почему-то напомнили фильм "Мой личный штат Айдахо"
Роман Стадник
на рахунок бунту: дуже часто це просто відмазка, я бунтую, а не краду, для нормального бунту потрібна хоч якась ідея, а не просто бажання випити нашару, хоча сам дивився лекції і семінари з шопліфтінгу :)
Олег Тудан
а бунт ради бунта, в конце концов?
Роман Стадник
бессмысленный и беспощадный
Святослав Вишинський
«Не знаю де як, а в че тим, хто „продав“ свій голос разом з авансом в 50 грн. видали таку ручку». (Григорій Сорочан, «Twitter», 27 Жов 12)

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте