Євгенія Тимошенко виступила перед американськими сенаторами (Відео)

Євгенія виступила перед американськими сенаторами і розповіла їм про політичні переслідування в нашій державі.


Головною метою виступу було знайомство сенаторів з ситуацією в Україні. Євгенія розповіла про подробиці утримання Юлії Тимошенко та інших політв«язнів.

«Я не хочу, щоб у вас склалося уявлення, що це питання стосується тільки моєї матері. Інші колишні чиновники також переслідуються і незаконно утримуються у в'язниці. Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко з надуманих причин вже більше року знаходиться під вартою. Майже аналогічна ситуація з Валерієм Іващенко. Політичні репресії продовжуються, моя мама - це лише найбільш яскравий приклад вибіркового застосування кримінального права. Це великий виклик для подальшого демократичного розвитку України»

Також, Євгенія попросила про допомогу.

«Я звертаюся із проханням про підтримку. Україні потрібна допомога в подоланні демократичної кризи. Минулого тижня Рада Європи ухвалила резолюцію, згідно із якою всіх політв’язнів слід звільнити з-під арешту. Також в Європі постановили, що Україна має дотримуватися чіткого курсу демократії. І це в першу, чергу завдання для президента. Адже тільки він володіє всіма необхідними для цього засобами, включаючи конституційні права та владу. Я прошу допомогти розставити всі крапи над і»

Колишній посол США в Україні Стівен Пайфер закликав уряд США обмежити контакти з керівництвом України на вищому рівні і одночасно скласти списки осіб, причетних до переслідування колишніх членів уряду для введення відносно них візових санкцій.














2 коментарі

Андрій Гамаль
Цікаво, наші новини про цей факт замовчують, або ж хіба що просто за часом не добралися ))
І що найцікавіше що я відмітив — так це голос Євгенії звучить не так противно коли вона читає з папірця англійською ніж коли вона говорить в інтерв«ю по ТВ капцапською )))
Але у її ситуації я звісно співчуваю, і ці спроби просвітити світову громадськість звісно мають мати якийсь результат!
Андрій Гамаль
викликало посмішку коли мр. Мендес у 2 частині на 9-й хвилині неправильно прочитав прізвище Яника як Йоханович, цим продемонструвавши свої загальні знання про Україну як про державу…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте