На відкритті школи показали комп'ютерний клас з одними моніторами

Під час відкриття школи в Криму, в селищі Леніно, за участю голови Ради міністрів автономії Анатолія Могильова, школярі сиділи за моніторами, які не були підключені до системних блоків комп'ютерів.





Прем'єр-міністр Криму звернув увагу на те, що в кабінеті інформатики встановлені комп'ютери з моніторами, але без клавіатур.

«Сподіваюся, тут в школі ви поставите комп'ютери не тільки з моніторами, але і з клавіатурами», - сказав Могильов.

Але як видно на фотографіях,у комп'ютерів не вистачає не тільки клавіатур, але і самих ... комп'ютерів.На партах стояли монітори, тоді як ніде поруч не видно системних блоків. А самі монітори взагалі були вимкнені.

Схоже, що радянську традицію «показухи» ще не скоро вийде викорінити… Замість того, щоб звернути увагу високопосадовця до нагальних проблем, керівництво школи влаштовує цирк…

4 коментарі

Святослав Вишинський
Якщо керівництво школи буде звертати увагу посадовців на реальні проблеми, його попросять самостійно їх вирішувати або взагалі поставлять під сумнів «професіоналізм» директора, що в українській системі освіти зводиться до ефективності передачі хабарів нагору. Прем'єр-міністрам непотрібні надокучливі чиновники в підпорядкуванні — а тільки слухняні, котрі вирішують проблеми без залучення бюджетних коштів і при цьому «діляться» з керівництвом, розраховуючись за те, що займають «хлібні» місця.
Максим Татарченко
З Хабру:
А сами мониторы вообще были выключены.Да там класс еще и без розеток по ходу.Они, видимо, представили это как моноблоки с тачем.Хотя у девочки с последней фотки явная фантомная боль из-за утерянной клавы.
Максим Татарченко
Есть три буддийских способа смотреть телевизор. В сущности, это один и тот же способ, но на разных стадиях тренировки он выглядит по-разному. Сначала ты смотришь телевизор с выключенным звуком. Примерно полчаса в день, свои любимые передачи. Когда возникает мысль, что по телевизору говорят что-то важное и интересное, ты осознаешь ее в момент появления и тем самым нейтрализуешь. Сперва ты будешь срываться и включать звук, но постепенно привыкнешь. Главное, чтобы не возникало чувства вины, когда не можешь удержаться. Сначала так со всеми бывает, даже с ламами. Потом ты начинаешь смотреть телевизор с включенным звуком, но отключенным изображением. И наконец, начинаешь смотреть выключенный телевизор. Это, собственно, главная техника, а первые две — подготовительные. Смотришь все программы новостей, но телевизор не включаешь. Очень важно, чтобы при этом была прямая спина, а руки лучше всего складывать на животе — правая ладонь снизу, левая сверху. Это для мужчин, а для женщин наоборот. И ни на секунду не отвлекаться. Если так смотреть телевизор десять лет подряд хотя бы по часу в день, можно понять природу телевидения. Да и всего остального тоже.
— Generation «П», Виктор Пелевин
Михайло Шморгун
відкриття шкіл і садків — це показушна владна цяцька… Дивіться скільки ми шкіл відкрили… Це цирк, бо вкладати ресурси варто в людей. толку з шкіл, навіть найкращих, якщо більшість випускників — дебіли, що важають, що бути дебілом нормально!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте