Янукович vs вінок, Табачник vs букет?

Новий блокбастер від нашої влади, цього разу Табачник VS букет :








Коментар Ганни Сінькової, головної героїні:





5 коментарів

Святослав Вишинський
З Ганною Сіньковою студентку НаУКМА Дарію Степаненко поєднує громадська організація «Братство Св. Луки», проте аж ніяк не «квітковий» активізм.
Святослав Вишинський
«В понедiлок керiвництво Могилянки збирає студраду, щоб затаврувати ганьбою Дарину Степаненко за її ляпас Табачнику. Навряд чи цього буде досить, щоб Табачник їх пробачив. Можливо туди цiкаво буде пiдiйти журналiстам, подивитися на дiйство в дусi брежневськоi доби». (Дмитро Корчинський на «Facebook», 24 вересня 2011 р.)
Сергій Стуканов
Розумію, що перебування Табачника на посаді міністра освіти й науки є ляпасом цілому українству, але вчинок Степаненко не підтримую. Це було некрасиво.

Щодо запропонованої аналогії з протистоянням Януковича та вінка, то, на мою думку, ці два випадки не до порівняння. Президенту завдала удар стихія (за якою, за бажання, можна вбачати якусь вищу волю), натомість Табачник дістав від людини. Припускаю, людини, котра вважала себе провідником тієї самої волі, — ну але то вже інше питання.
Святослав Вишинський
Продовження: «До вiдома журналiстiв. О 17.00 розпочнуться комсомольськi збори Киево-могилянськоi академiї, якi мають засудити антирадянський вчинок Дарини Степаненко, яка вдарила букетом наркома освiти УРСР Табачника. Варто поглянути на це ретровидовище». (Дмитро Корчинський на «Facebook», 26 вересня 2011 р.)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте