PayPal нарешті в Україні?

З 24 вересня Україна і Росія будуть знаходитися в числі країн, в які можна буде переводити гроші через міжнародну систему PayPal. Це зрозуміло з — нової тарифної сітки PayPal, куди включені ці країни.


Довгий час громадяни Росії і України не могли брати участь у найбільшій електронній платіжній системі, пізніше в 2007 році, деяким країнам СНД був відкритий доступ до системи  без права прийому платежів. Тобто, зі свого рахунку я міг проплатити гроші, але не міг прийняти гроші на рахунок. Зараз, у нас буде можливість не тільки легко розплачуватися за придбані послуги та товари в мережі, але також і самим продавати свої послуги жителям різних країн, легко проводячи процес прийому оплати.

Дуже просто можна  відкрити свій онлайн бізнес  в Європі і США, надавати послуги фрілансу для закордонних клієнтів або аутсорсингу (для більшості раніше перешкодою в бізнес-взаємодії служив саме неприйнятний спосіб оплати), виступати продавцями на аукціоні eBay, і ще багато іншого.

2 коментарі

Святослав Вишинський
Для більшості українців привабливіше звучала би новина a la «Надійна пошта нарешті в Україні?» Без останньої в багатьох сферах будь-які фінансові транзакції схожі на добровільні пожертви.
Ігор Гамаль
PayPal в Україні поки що не буде
«В останній версії нашої тарифної політики, що набуде чинності 24 вересня, Росія та Україна помилково включені до переліку країн, де можна приймати платежі в PayPal. Цю помилку буде виправлено», – заявив представник прес-служби компанії Марк Жоґі.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте