Як в Печорську рекламу знімали...

Все своє свідоме життя я був впевнений, що гіршого продукту, ніж робить Бук і ТВА, зробити неможливо. Виявляється, що я помилявся, не перевелись ще «таланти».

Шедеври Печорської реклами:









P/S: Ще цікаво, наскільки багато реклами різних таксі. Таке враження, що там в кожного таксиста своя «кантора».

Повна збірка:
































11 коментарів

Маріанна Антонюк
:))) «Смотрю „Волну“, потому что люблю» — ніц не гірше, ніж "… тому що послідовний":)))))
Роман Вітовський
Чому гіршого продукту ніж БУК і ТВА зробити неможливо? Тобі ж, Ігоре, вдалося.
Святослав Вишинський
Важко збагнути, чому місце роботи так часто стає причиною небажання визнавати дійсність, із нею пов'язану? Ні телеканал «Буковина», ні давніший ТВА ніколи не були взірцями якісного та сучасного відео-продукту (хоча насьогодні ТВА розпочали необхідні реформи). Те саме стосується більшості сфер українського життя, котре українці поперемінно подають за те, чим воно не являються, відмітаючи критику, що вкрай необхідна для адекватної оцінки реального стану справ.
Роман Вітовський
Як на мене, будь-яку критику варто обгрунтовувати. Тоді вона варта уваги.
Ігор Гамаль
Так пост не про ТВА чи БУК, а про доблесне Печорск ТВ :)
Ярослав Лучинський
Ну хоча пост і справді не про ТВА чи БУК, але порівняння досить доречне… Гадаю рекламна продукція наших місцевих «монстрів» креативу виглядала б не краще в пості якогось, наприклад, печорського блогера)))
Ігор Гамаль
Ну коли блогерство дійде до Печорска… Нічого не виключено :)
Ярослав Лучинський
Не варто виправдовуватись, чи огризатись, це проблема не тільки ТВА чи БУК, це проблема всіх дрібних регіональних каналівю Чи наші якось виділяються?
Роман Вітовський
А з чого Ви взяли, що хтось виправдовується? Перед тим, як щось казати, треба оцінити, чи маєш ти узагалі право критикувати. А просто базікати, звичайно, може кожен.
Святослав Вишинський
А хто інший має право критикувати рекламний продукт, як не його безпосередній споживач — телеглядач/слухач/читач? Хоча, зрештою, навіть якщо порожнеча влаштовує більшість — це ще не значить, що вона не порожнеча. Проте у випадку Чернівців рідко коли можна _не_ зустріти іронію на адресу локального телебачення — що значить немало. Інакше важко пояснити, чому, прикладово, ТВА взагалі щось у собі змінювали, якщо все і справді було «нормально» — після реформування каналу Василь Забродський відверто визнавав, що ТВА перебував у стагнації. І це було очевидно всім. У випадку державного телебачення це очевидно всім і сьогодні — першочергово його ж молодим працівникам, котрі, однак, не впливають на редакційну політику і чиї креативні ініціативи відверто дискримінуються.
Віра Перун
йоу) яка файна рекляма))))) просто бзззз...))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте