Вся Росія за 15 секунд

Тільки сьогодні, тільки для Вас, відео-тур: вся Росія за 15 секунд:






15 коментарів

Ярослав Лучинський
Давно мріяв відвідати цю чудову і незбагненну країну… Ігоре, низький Вам уклін за цю надзвичайну можливість помандрувати, хоча й віртуально, батьківщиною великого мулата пушкіна, петра пєрвава і кремльовських ліліпутів вови і діми)))
Алька Ситар
Капець. Нічого собі відкриття
Святослав Вишинський
Спроби критики подібного роду виглядають особливо «показово» в країні, де аналогічні сцени віднаходяться в будь-якому місті. Принципової різниці між соціальним занепадом в Україні та Росії немає — окрім порожніх фантазій деяких українців про свою «кращість».
Андрій Круглашов
Думаю Свят недалекий від істини.
Але все ж більшій росіянам комфортніше в таких умовах, ніж українцям. Це — ментальність.
Максим Волошин
ну думаю вони просто не знають як можна по іншому…
колись говорив з офіцером в запасі,( проводячи соц опитування)
той офіцер служив в Росії і відповідно обїхав її(Росію) зі сходу на захід… хм з півночі на південь. Говорив мені наступне: в російській «глубинке» подалі від Москви, людям потрібно «хлєба і агурцов, а чьо єщо нада?» Люди не бачили гідних умов, діти їх не бачать гідних умов і звикають жити в такому стані.
Михайло Шморгун
Ха, шо саме цікаве, росіяни «з глубінкі» так само думають про нас…

Хоча — це все стереотипи, якими пічкають нас пропагандистські машини.Відсутність власного знання і розуміння замінюється тим щотихочешбачити(тимщотебезаставляютьбачити). І тому я скоріше підтримую Вишинського, ніж повірю у ведмедів в шапках ушанках і «упадок руской глубінки»
Максим Волошин
хм. принципової відмінності немає. Є одна значима — ми ближче до Європи( хай це як романтично не звучить..)В нас люди більше бачили Європи, їм теж хочеться так як там. А коли ми рухаємось до центру і сходу України… населення все менше і менше бачило справжню Європу, хіба як «стройку» в Москві. А якщо бути обєктивним — потрібно самому побачити і відчути Росію…
Михайло Шморгун
… або бути росіянином
Тодар Лахвіч
Розніца ёсць, і вельмі вялікая…
1. Ні ва Украіне, ні ў Беларусі ( я ўжо не буду казаць пра Прыбалтыку...) так сканцэнтравана, так яскрава і шчыра-спакойна-прыймальна, Вы такога не пабачыце. Я прынамсі такога не бачыў (разумею, што Украіну я ведаю горш, але ўсё ж… такое кідаецца ў вочы, калі ёсць).
2. Толькі краіна, якая прэтэндуе быць трэцім Рымам, згуртаваць новую імперыю, каб змагацца з «сусветным злом і бездухоўнасцю»(з кім, невядома, але заўсёды змагалася і зараз нехта там хоча)… Толькі тая краіна, якая пры гэтым не можа забяспечыць нармальны, прыстойны ўзровень жыцця для большасці грамадзян… толькі тая краіна, якая першая не паважае права іншых народаў на свае існаванне… А таму, і бедная, і забітая, і залітая крывёю тэрактаў, і запаланёная бязглуздымі падзеямі і актамі «спектакляў» мясцовых царкоў-чыноўнікаў… Толькі такая краіна можа даць такі сканцэнтраваны ў бяздухоўнасці і абыякавасці звычайных жыхароў звычайнага горада сюжэт. І гэта праўда. Таму гэта страшна, Краіна, сапраўды з арміяй, і што яна можа прынесці…
У нас ТАКОГА няма.
Ёсць свае, але дзякуй Богу, далёка да іх…
Остап Ножак
хм… чим ширші простори і далі від центру, тим глибша «глубінка» — і нічим тут не зарадиш. Таке в кожній державі можна знайти. Західноукраїнські села від середини ХХ століття також спиваються і зводяться наніц.
Тільки от ментальність — вона теж грає роль.
Тодар Лахвіч
!!! правільна зазначана!
Знайсці можна, гэта праўда, але ва Украіне ( і на Беларусі теж) — гэта не сімвал, а проста прыклад… Тое, чаго не павінна быць.
А ментальнасць, дзякуй Богу — сапраўды іншая. Зусім іншая. І духоўнасць таксама іншая, яна ёсць… нават калі і знікаюць вёскі…
Але людзі застаюцца і яны іншыя.
Хоць і шкада вёсак…
Такой АБЫЯКАВАСЦІ ДА БЕЗДУХОЎНАСЦІ (мне прынамсі так здаецца) у ва Украіне і ў нас не знойдзеш…
Прыкры мінавіта не факт наяўнасці таго-гэтага, тут знайсці можна, але тое што для Расіі гэта звыкла-прыймальна-і-так-мае быць…
Прынамсі для большасці жыхароў тутэйшых…
Дарина Саїнчук
Дійсно, чомусь всі україці люблють порявнювати себе з росіянами, дивитись, як у них там, що там у них гірше ніж у нас, у чьому ми кращі. Треба орієнтуватись на власні проблеми і можливості, а не кричати, хто вищий, что кращий, чи хто сильніший.
Володимир Карагяур
Так, Дарино давайте порівнювати себе не з «гіршими» росіянами і думати ооооооо ми краще, а порівнювати з поляками наприклад, і думати про те як би «блін» жити краще іхньої глибинки.
Дарина Саїнчук
Якщо пригатати початок 90-х то Польша та Україна мали майже одинаковий потенціал для розвитку, вони використали свої можливості і тепер після кризи мають одну з найсильніших економік. Хоча проблем у них також було багато. Вони завжди були ближче до Європи. Але з кращими не кожен хоче порівнюватись.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте